מתכון - פשטידת תרד

מצרכים:
חצי אריזה של תרד קפוא (400 גרם) מופשרת
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 כפית מרגרינה
1.5 כוסות חלב סויה ללא תוספת סוכר
2 כפות שטוחות קמח חומוס או קמח סויה
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בכפית מרגרינה עד שהוא נעשה שקוף. (לצורך מרקם הפשטידה עדיף מרגרינה על פני שמן. ניתן להחליף בכפית שמן קוקוס למי שאוהב את הטעם)

מוסיפים את התרד המופשר ומערבבים
מוסיפים את 2 כפות קמח החומוס לירקות ומערבבים
מוסיפים את חלב הסויה, מתבלים ומערבבים
שופכים לתבנית אינגליש קייק קטנה או בתבנית שקעים מרופדים בעטרות נייר

אופים בחום בינוני כחצי שעה

להניח להתקרר לגמרי לפני החיתוך. המרקם מתגבש לאחר שהייה במקרר.
כל המתכון הוא מנה אחת השווה לחלבון וחצי גבינה + מנת פחמימה + מנת שומן! #שבועות #טעים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *