מתכון - פסטה מוקרמת

פסטה מוקרמת בחמש דקות עבודה, מושלמת לחיטוב וכל כך טעימה שלא תרצו להפסיק להכין אותה! (מתאים לאתגר 21 החל מהשבוע השני, ואתגר 32)😱🤤 רק 170 קלוריות במנה, 15 גרם פחמימה (מורכבת) ו-10 גרם חלבון!!!!

מרכיבים:
200 גרם פסטה כוסמין
1 מיכל 250 מיל׳ שמנת פטריות 9%
2 פ. גבינה צהובה 9%
אבקת פטריות (כמו בסרטון)

אופן ההכנה- הכי קל בעולם-
200 גרם פסטה כוסמין (עדיף פסטה עבה)
לפני בישול
להרתיח מים ולהוסיף את הפסטה, לכסות ל-7 דקות על אש גבוהה.
לאחר שהפסטה מוכנה יש להוציא את המים בעזרת מסננת.
עד שהפסטה מגיעה לרתיחה, אנחנו מכינים את הרוטב שמנת פטריות👈🏻
לרוטב:
על מחבת מתיזים מעט ספריי שמן (שלא ידבק) ושופכים מיכל של שמנת פטריות לבישול 9% (250 מיל׳)
נותנים לשמנת להגיע לרתיחה (לוקח לה בערך 2 דק׳ לבעבע) ואז מוסיפים אלייה אבקת פטריות (כפי שמופיע בסרטון) וממשיכים לערבב היטב.
האבקת פטריות מושלמת ונותנת דיוק לרוטב מבלי להוסיף תבלינים נוספים.
לאחר כ-3 דק׳ מוסיפים בצל, ברוקולי או פטריות שמפיניון חתוכות (מה שבא לכן) ונגיעה של אגוז מוסקט טחון. בשלב הזה ממשיכים לערבב (מאד חשוב לערבב כדי שלא ידבק)
מכסים עם מכסה לדקה אחת ונותנים לרוטב לבעבע בפעם האחרונה.
לאחר דקה הרוטב יהפוך להיות סמיך, וזה הזמן לערבב בין 2 העולמות ולהנות🤤 שופכים את הרוטב אל הסיר עם הפסטה, מדליקים גז (אש נמוכה) וממשיכים לערבב ל-2 דקות.
לאחר 2 דקות של איחוד, מוסיפים 2 פרוסות ג.צהובה מגורדת ומכבים את הגז.

מחלקים את המסה ל-4 מנות וכל מנה מכילה 170 קלוריות בלבד!

אני בחרתי בפסטה כוסמין כי היא מכילה כמות חלבון יפה ובנוסף היא מאד משביעה.
אתן יכולות לבחור כל פסטה שתרצו (אך הערכים ישתנו)
אם אתן מחליפות את הפסטה אמליץ לכן להשתמש בפסטה דלת קלוריות כמו סקיני פסטה שיבולת שועל.

מחכה כבר לראות את התיוגים שלכן!
וכמו תמיד אתן תתעלו על המקור🥰🤟🏾‼️
אין צורך לסבול בתהליך חיטוב!
אצלנו מותר הכל🎉
דיוק, מקצועיות וידע = כוח!
תמשיכו להכין אוכל בריא ומושלם שמתאים לתהליך שלכן, כך תוכלו להנות כל הדרך לתוצאות ‼️🥳
בתאבון #שמנתפטריות #פסטה #דיאטטי #ללאשמן #מתכון #מתכוניםקלים #פסטהשמנתפטריות #נדיר #טעים #ליטלפרגן #ישראל #יאמי #בנות #ארוחתערב #מפנקת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *