
מתכון - עוגת ביסקוויטים לוטוס
עוגת ביסקוויטים לוטוס מושלמת לחג ולסגירת פינה בבוקר/ אחר הצהריים.
היא עשירה בחלבון, קלה ופשוטה להכנה. אל תשכחו לתייג אם אהבתם
הבסיס:
33 פתיבר וניל
הקרם:
3.5 גביעי ריקוטה למריחה 5%
1 סוכר וניל סוויטנגו / ממתיק למבחירתכם
כפית תמצית וניל
לא חובה אבל מוסיף:
מעדן שוקולד לבן חלבון (חצי)
קפה מגורען
2 עוגיות לוטוס
בתבנית מניחה את הפתיבר
(ניתן לטבול בנס קפה לפני כמו שעשינו במתכון ביסקוויטים הקודם)
ומעל את שכבת קרם הראשונה.
ממשיכה לשכבה השניה ומייצבת בשכבת ביקווסיטים שלישית.
הקרם שיסגור את העוגה יהיה חצי קופסת ריקוטה + חצי מעדן שוקולד לבן חלבון.
מערבבת היטב ומורחת מעל העוגה.
כבר בשלב הזה היא תריח ממש טוב.
לקישוט וכמובן גם לטעם- פיזרתי 2 עוגיות לוטוס שפיררתי. חייבת לציין שזה הוסיף ה מ ו ן.
חילקתי ל-20 פרוסות
שכל פרוסה
8 גרם פחמימה
9 גרם חלבון (מדהים)
ולסופרי הקלוריות- 94 ק׳ בפרוסה.