
מתכון - מגדל פנקייקים
מתאים לארוחת בוקר מאוחרת / ארוחה אחרי אימון
* מושלם למסלול מתחילות או מתקדמות, פרימיום ואתגר.
וגם לכל מי שנמצא במסלול ליווי בקליניקה @l2power_clinic
מצרכים וכמויות:
4 כפות שטוחות קמח תופח
4 כפות גדושות גבינה לבנה 3%
תמצית וניל נגיעה
30 מיל׳ חלב סויה טבעי (שליש כוס)
ביצה אחת / רסק תפוחים טבעי 1 יחידה (אופציה טבעונית)
חצי כפית אבקת אפייה
לערבב הכל יחד
עד למרקם אחיד וחלק.
במחבת שחוממה מראש
נון סטיק ללא שמן / עם ספריי שמן בלבד
מניחים אותם אחד אחד, ברגע שיש בועות הופכים. ממש ממליצה לעבוד על חום בינוני-נמוך, לפנקייק תפוח ומדויק ללא אפשרות שישרף.
יצאו לי סהכ 14 פנקייקים
לציפוי
1.5 כף יוגורט פרו
+ סוכר וניל סוויטנגו (3 כפות)
נגיעה של חלב סויה טבעי
ערבבתי היטב וזה היה הרוטב הלבן.
מעל פיזרתי חצי עוגית אוריאו ללא גלוטן וסוכר (כן מצאתי אחת כזו בסופר – שווה)
ואני הוספתי כפית חלב מרוכז ופיזרתי מעל.
ערכים לפנקייקים ללא הרוטב
360 ו-17 גרם חלבון
כולל הרטבים וכל התוספות 446 ק׳ ו-18 גרם חלבון
משביע, מדויק וכל כך סוגר פינה למתוק!
קדימה רוצו להכין ולא לשכוח – לתייג אותנו כאן בדף