מתכון - מגדל פנקייקים

מתאים לארוחת בוקר מאוחרת / ארוחה אחרי אימון
* מושלם למסלול מתחילות או מתקדמות, פרימיום ואתגר.
וגם לכל מי שנמצא במסלול ליווי בקליניקה @l2power_clinic

מצרכים וכמויות:
4 כפות שטוחות קמח תופח
4 כפות גדושות גבינה לבנה 3%
תמצית וניל נגיעה
30 מיל׳ חלב סויה טבעי (שליש כוס)
ביצה אחת / רסק תפוחים טבעי 1 יחידה (אופציה טבעונית)
חצי כפית אבקת אפייה

לערבב הכל יחד
עד למרקם אחיד וחלק.

במחבת שחוממה מראש
נון סטיק ללא שמן / עם ספריי שמן בלבד

מניחים אותם אחד אחד, ברגע שיש בועות הופכים. ממש ממליצה לעבוד על חום בינוני-נמוך, לפנקייק תפוח ומדויק ללא אפשרות שישרף.
יצאו לי סהכ 14 פנקייקים

לציפוי
1.5 כף יוגורט פרו
+ סוכר וניל סוויטנגו (3 כפות)
נגיעה של חלב סויה טבעי
ערבבתי היטב וזה היה הרוטב הלבן.

מעל פיזרתי חצי עוגית אוריאו ללא גלוטן וסוכר (כן מצאתי אחת כזו בסופר – שווה)
ואני הוספתי כפית חלב מרוכז ופיזרתי מעל.

ערכים לפנקייקים ללא הרוטב
360 ו-17 גרם חלבון 🤤
כולל הרטבים וכל התוספות 446 ק׳ ו-18 גרם חלבון 🖐🏻

משביע, מדויק וכל כך סוגר פינה למתוק!
קדימה רוצו להכין ולא לשכוח – לתייג אותנו כאן בדף 🫶🏻

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *